L - V : 08:00 - 20.00

Tabăra de Final de Vară la PLEI

40 lei

1

Produsul a fost adaugat in cos

S-a terminat concediul dar nu și vacanța copiilor? Venim noi cu soluția! Nu lăsați începutul de an școlar să vă ia prin surprindere! Pe final de vară vă așteptăm la PLEI cu activități distractive & educative pentru copii pentru o acomodare sau reacomodare cât mai ușoare la programul de grădiniță 😊.
Pentru categoria 2-3 ani oferim program de activități de două ore, de acomodare cu colectivitatea, iar pentru categoria 3-6 ani, propunem program de 8 ore cu activități, somn și mese incluse.

De ce să participi?

Pentru:

⭐ dezvoltarea creativității lor native;
⭐ dezvoltarea motricității fine & grosiere;
⭐ socializare, veselie, achiziții și prietenii noi.

💰Taxă de participare:

  • 40 de RON/ copil de 1.5-3 ani/ 2H, însoțit de părinte
  • 85 de RON/ copil de 3-6 ani la program prelungit

Copilașii vor intra în contact cu diferite ingrediente și texturi, de la apă la nisip kinetic, fulgi și făină de porumb.

Să vă pregătiți cu haine comode, de joacă 😊.

Vă așteptăm la centrul nostru, de pe strada Nicolae Bălcescu nr. 38 (vis-a-vis de Unitatea Militară 01010), cu chef de experimente senzoriale și joacă creativă!

🔖Locurile rezervate acestui eveniment sunt limitate la maximum 10 copii/ categorie de vârstă, de aceea ideal este să vă înscrieți din timp. Prioritate au copiii înscriși pe toată perioada taberei.

Aveți posibilitatea de a face înscrierea online, la un click distanță. Adăugați evenimentul în coș și completați formularul de comandă simplu și rapid. Noi vă garantăm locul și, desigur, distracția celor mici. Înscrierile se iau în considerare pentru întreaga perioadă a evenimentului (o săptămână) și este necesară plata în avans pentru prima zi.

De asemenea, vă rugăm să consultați politica noastră de participare la evenimente.

Vino și pe pagina noastră de Facebook pentru mai multe informații.